Concurso de ideas: Sala Vip ARCOmadrid 2016

“Para cada momento…” La propuesta que se propone para la Sala Vip ARCOmadrid 2016 se basa en la colocación de una envolvente colgante sencilla pero efectista sobre la totalidad de la superficie destinada a la sala VIP. Con la colocación

Concurso de ideas: Sala Vip ARCOmadrid 2016

“Para cada momento…” La propuesta que se propone para la Sala Vip ARCOmadrid 2016 se basa en la colocación de una envolvente colgante sencilla pero efectista sobre la totalidad de la superficie destinada a la sala VIP. Con la colocación

Concours de projets pour une piscine couverte a Saint-Prex (Suisse)

“grappe” Une piscine est un bâtiment dans lequel l’usage, l’action de se baigner, est l’union, la connexion principale et indissociable entre un utilisateur et l’ édifice. Comme dans les bains de l’Antiquité l’acte de se baigner se convertit quasi en rituel.

Concours de projets pour une piscine couverte a Saint-Prex (Suisse)

“grappe” Une piscine est un bâtiment dans lequel l’usage, l’action de se baigner, est l’union, la connexion principale et indissociable entre un utilisateur et l’ édifice. Comme dans les bains de l’Antiquité l’acte de se baigner se convertit quasi en rituel.

Proposta per a la rehabilitació integral de dues finques al carrer Robadors.

La proposta vol mantenir l’essència de l’edifici, la seva identitat, els seus trets característics, tant formals com funcionals. Partint de la situació existent, es manté l’estructura portant d’una de les finques, i s’aprofita l’enderrocament de l’altra per ubicar-hi el nou

Proposta per a la rehabilitació integral de dues finques al carrer Robadors.

La proposta vol mantenir l’essència de l’edifici, la seva identitat, els seus trets característics, tant formals com funcionals. Partint de la situació existent, es manté l’estructura portant d’una de les finques, i s’aprofita l’enderrocament de l’altra per ubicar-hi el nou

MENCION HONOROSA, Concurso público internacional: Proyecto urbano “Nueva Alameda Providencia”

Nueva Alameda: El gran andén ciudadano El Proyecto Nueva Alameda concibe la transformación de la Avenida Libertador Bernardo O’Higgins en un espacio público del siglo XXI, con múltiples usos y actividades. Este nuevo eje opera no solo como un corredor

MENCION HONOROSA, Concurso público internacional: Proyecto urbano “Nueva Alameda Providencia”

Nueva Alameda: El gran andén ciudadano El Proyecto Nueva Alameda concibe la transformación de la Avenida Libertador Bernardo O’Higgins en un espacio público del siglo XXI, con múltiples usos y actividades. Este nuevo eje opera no solo como un corredor

Concurso para un pabellón efímero en Donostia/San Sebastián 2016 Capital Europea de la Cultura

Instalación de un pabellón efímero como punto de información del proyecto Donostia/San Sebatián 2016 capital europea de la cultura Donostia / San Sebastián es una ciudad paisaje. Una ciudad donde los numerosos turistas que la visitan se mezclan con sus

Concurso para un pabellón efímero en Donostia/San Sebastián 2016 Capital Europea de la Cultura

Instalación de un pabellón efímero como punto de información del proyecto Donostia/San Sebatián 2016 capital europea de la cultura Donostia / San Sebastián es una ciudad paisaje. Una ciudad donde los numerosos turistas que la visitan se mezclan con sus

Estudis previs per al futur parc de Sant Climent de Llobregat

El projecte investiga la viabilitat d’un recorregut accessible per salvar el fort desnivell del lloc. El recorregut minimitza els moviments de terres i s’integra al paisatge des del punt de vista formal i material relligant les diferents cotes i els

Estudis previs per al futur parc de Sant Climent de Llobregat

El projecte investiga la viabilitat d’un recorregut accessible per salvar el fort desnivell del lloc. El recorregut minimitza els moviments de terres i s’integra al paisatge des del punt de vista formal i material relligant les diferents cotes i els

Avantprojecte per a una sala de lectura

Avantprojecte per a la nova sala de lectura/biblioteca de Sant Climent de Llobregat La nova sala de l’ectura s’emlaçarà en l’antic habitatge de Ca l’Altisent, un edifici de segona residència que va pertànyer a una familia de músics de principis

Avantprojecte per a una sala de lectura

Avantprojecte per a la nova sala de lectura/biblioteca de Sant Climent de Llobregat La nova sala de l’ectura s’emlaçarà en l’antic habitatge de Ca l’Altisent, un edifici de segona residència que va pertànyer a una familia de músics de principis