Projecte Solidança

reduides01Col.lectiu Brusi col·labora al projecte Solidança.

Solidança és una entitat sense ànim de lucre que fa una tasca social molt important, es dedica a la inserció sociolaboral i la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social.

Espais conjunt solidança

Solidança centra la seva activitat en la  gestió i revalorització de determinats residus (roba, mobles, electrodomèstics…). Aquesta activitat s’ha dut a terme des de l’any 1997 al conjunt fabril de Can Cartró propietat de la familia Bacs a Sant Joan d’Espí. L’entitat actualment està desplaçant la seva activitat sociolaboral principal a un nou espai però Solidança seguirà gestionant aquest conjunt d’alt valor patrimonial i arquitectònic, gràcies a un projecte que permetrà revaloritzar el lloc, donar-li nous usos, per seguir ampliant la seva tasca social i obrir-se a la ciutat i al public en general. http://www.solidanca.cat/
reduides02 reduides03

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: