Proposta per a la rehabilitació integral de dues finques al carrer Robadors.

seccio axo

La proposta vol mantenir l’essència de l’edifici, la seva identitat, els seus trets característics, tant formals com funcionals. Partint de la situació existent, es manté l’estructura portant d’una de les finques, i s’aprofita l’enderrocament de l’altra per ubicar-hi el nou nucli de comunicacions vertical que articula les vivendes al seu voltant, i emfatitza la lògica estructural d’element portant de la nova construcció, que permet una menor actuació en l’estructura existent únicament mitjançant reforços.

Incentivant i motivant mitjançant els espais comuns un major ús i gestió col·lectiva de l’edifici aconseguirem una edificació eficient i sostenible i contribuirem a millorar el context del barri. Elements com la bugaderia centralitzada i comunitària, horts urbans al terrat, l’assecatge natural de roba al terrat comunitari, recuperant els antics safareigs de rentat, disposant de guarda-bicicletes al vestíbul d’accés, contribuirem a crear una major interacció entre usuaris.

Autors: Màrius Quintana, Ramiro Chiriotti, Carla Compte i Robert Bagóesquemesplantesaxo_habitatge

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: