Avantprojecte per a una sala de lectura

ca laltisent 04

Avantprojecte per a la nova sala de lectura/biblioteca de Sant Climent de Llobregat

La nova sala de l’ectura s’emlaçarà en l’antic habitatge de Ca l’Altisent, un edifici de segona residència que va pertànyer a una familia de músics de principis del S XX. El projecte planteja la reabilitació del volum principal de la casa, netejant l’edifici de volums anexos posteriors i mitjnaçant l’ampliació de la planta baixa excavant les terres posteriors a l’edifici per ubicar-hi  una sala de lectura en una sola planta.

Autors: Màrius Quintana i Ramiro Chiriotti

ca laltisent 03_2ca laltisent 02

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: