1er Premi Concurs Passatges Metropolitans: 1B Un passatge articulador

ESPAI “CONTINUM”, ACTIVITAT “DIVERSUM”

Espai continum-esp diversum

(…) Diferenciant entre una obra de reforma, una obra de transformació i una proposta de millora, l’enfocament de la present proposta a tingut en compte que donades les condicions existents. Revalorar o transfigurar els espais a partir d’una suma de petites intervencions articulades sobre un marc global capaç d’atorgar millors condicions específiques al lloc i generar un contínuum visual que identifiqui el recorregut dotant-lo d’identitat.
La proposta busca les oportunitats i les concentra en un magnífic espai buit que actualment no es valora. El simple buidat i reemplaçament de vehicles i una mínima intervenció gràfica, visual fa que el vianant percebi aquest gran descampat com un lloc d’oportunitat de realitzar activitats, des de fer esport, prendre un cafè, llegir un llibre, relaxar-se sota un viaducte curiosament silenciós…

El “passatge” que intenta reforçar aquesta proposta és el recorregut que va des de del carrer Major, fins a la Rambla del P.Catalans, que relliga diversos nodes d’activitat. La proposta fa possible aquests salts, eixampla l’influencia de les activitats cap a un node major relligant el conjunt “passatge”, aconseguint que el contínuum visual generat per les franges de colors sigui també un contínuum d’activitat. (…)

Autors:  Ramiro Chiriotti Alvarez, Carla Compte, David Fontanils.

mes info a:  http://www.amb.cat/web/territori/urbanisme/passatges/emplacaments/-/asset_publisher/7VTErzkV0Gig/content/passatges_montcada_1b?detailBackURL=%2Fweb%2Fterritori%2Furbanisme%2Fpassatges%2Femplacaments

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: