Exposició al DHUB “Disseny per viure. 99 projectes per al món real”

El disseny és una activitat plenament incorporada a les nostres vides. Vivim en un món configurat en gran part per l’esforç humà i en el qual el disseny és tan present que sovint resulta invisible fins que deixa de funcionar. Tanmateix, el disseny ens permet resoldre contínuament i d’una manera articulada greus problemes amb un alt impacte social. Ens hem centrat en aquell disseny que té la voluntat expressa de millorar la vida dels usuaris a qui va destinat, l’entorn en què opera i la societat a què pertany.
(…) mes info a:

http://www.museudeldisseny.cat/ca/exposicio/disseny-viure

http://www.ara.cat/suplements/diumenge/Disseny-peu-carrer_0_1333066686.html

05_gual_120

gual 120: Màrius Quintana, Montserrat Periel

Disseny i accessibilitat

El disseny qualificat d’accessible se sol considerar un disseny per a minories, però darrerament és conegut internacionalment com design for all. Allò que es funcional per a persones amb capacitats limitades sempre és més còmode per a tothom. A més de ser necessari, el disseny per a persones amb diversitat funcional obre possibilitats en mercats que no disposen de productes quotidians bàsics per als nens amb certes dificultats com tampoc per a la població d’edat avançada, cada cop més nombrosa, que no troba productes pensats per a ella.

COMISSARI/A Oscar Guayabero

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: